Μουσική

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο θέατρο Άλσος

today 24 Νοεμβρίου 2023my_locationΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο θέατρο Άλσος
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο θέατρο Άλσος

Ο επίλογος της εντυπωσιακής και άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου γράφεται φέτος στο θέατρο Άλσος!

Ύστερα από δεκάδες ενθουσιώδεις συναυλίες από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη και με ένα πρόγραμμα που μάγεψε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της επιστρέφουν στην Αθήνα και ολοκληρώνουν την περιοδεία τους με τέσσερεις γιορτινές, ευχαριστήριες παραστάσεις, τις Παρασκευές 27 Οκτωβρίου και 3 – 10 & 24 Νοεμβρίου στο Άλσος.

Η τέχνη, η γνώση, το ταλέντο και το πάθος της Ελένης Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας, καθώς και η ευρηματικότητα και η δεξιοτεχνία των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν και συν-δημιουργούν μαζί της επί σκηνής, δημιούργησαν ένα μοναδικό συναυλιακό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στο χρόνο.

Ένα πρόγραμμα που αγάπησε και αγκάλιασε το κοινό, ένα σύγχρονο διονυσιακό πανηγύρι, με εξωστρέφεια, αισθητική και υπέροχες ερμηνείες, που έγινε η πιο ταιριαστή υπόκρουση στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Και τώρα, στο θέατρο Άλσος, μία παράσταση-παράταση του καλοκαιριού, για τέσσερεις μόνο Παρασκευές του φθινοπώρου, με την εγγύηση της ερμηνείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της υπέροχης μπάντας της!

 

Εισιτήρια: Α’ Ζώνη: 30€ | Β’ Ζώνη: 25€ | Γ’ Ζώνη: 20€ | Δ’ Ζώνη: 15€ | Όρθιοι με ποτό: 15€

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 8831487 & 210 8227471 | theatroalsos.gr

(πηγή: culturenow.gr)


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΕΝΑΡΞΗ 24 Νοεμβρίου 2023 20:30
ΛΗΞΗ 24 Νοεμβρίου 2023 23:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 4
0%
Μετάβαση στο περιεχόμενο